Filmkurser for lærere:

 

Kulturregion Fyn ‘Film for Børn & Unge’ afholder filmkurser for lærere i 2017/18.

Det er muligt at tilmelde sig et kursus i manuskriptskrivning, instruktion, fotografering, klipning m.m.

Læs mere her: https://filmportalfyn.dk/macrofilm-kurser/

 

Filmkurser for klasser:

Station Next udbyder 11 forskellige heldagskurser – med professionelle filmfolk. De giver indblik i deres faglighed og hjælper elever gennem de filmfaglige aktiviteter. På kurserne får I indblik i, hvordan de forskellige professionelle  arbejder, og hvad de bidrager med, når de er med på en filmproduktion. Se mere her:

http://station-next.dk/dagskurser/7-10-klasse

Kulturregion Fyn ‘Film for Børn & Unge’ tilbyder skoleklasser at få en film professionel ud i en halv eller hel dag, til halv pris. Læs mere her:

https://filmportalfyn.dk/filmfaglig-taskforce/

 

Filmkurser for klasser og lærere:

TheNextFilmSchool – den rejsende filmskole: Formålet med den rejsende filmskole er at sætte elever (7. – 9. klasse) i stand til efterfølgende selv at lave gode filmproduktioner med skolens eller med eget udstyr, med deres lærer som overordnet producer.

Eleverne deles på forhånd op i mindre filmhold med fem personer i hver. De fem personer får hver sin forskellige funktion og lærer hver sin faglighed af en professionel. Samtidig med elev kurserne får lærerne et dagskursus i, hvordan man styrer et forløb med filmundervisning og filmproduktion ved hjælp af hjemmesiden Filmlinjen.dk, som er udviklet af Station Next, og som stilles gratis til rådighed for alle. Se mere her:

www.thenextfilm.dk/kopi-af-skolefilmfestival-1