På Fyn er der flere tilbud for unge som gerne vil fordybe sig mere i filmproduktion og overvejer en uddannelse indenfor filmområdet.

 

Station Next i Fåborg

Unge mellem 14 og 17 år kan gå til film på filmskolen Station Nexts Filmvæksthus i Fåborg én eftermiddag om ugen fra september til maj. Undervisningen starter i uge 39. Læs mere her:

http://www.station-next.dk

 

18Frames i Odense

18Frames er en filmfaglig uddannelse med seks faglinjer: instruktør, manuskript, producer, fotograf, klipper, tonemester og production design. Man skal være min. 18 år for at blive optaget. Læs mere her:

http://www.18frames.dk

 

Odense Filmværksted

Odense Filmværksted er et tilbud til unge på Fyn, der brænder for film og drømmer om en professionel karriere, men også stedet, hvor unge kan få afklaring på, om filmmediet er noget for dem. På Odense Filmværksted har man mulighed for at lave kort- og dokumentarfilm på et niveau, der matcher internationalt anerkendte filmfestivaler. Læs mere her:

http://www.ofilm.dk

 

SDU manuskriptuddannelsen

Syddanske Universitet i Odense tilbyder en uddannelse indenfor manuskriptudvikling. Uddannelsen kan kvalificere unge til at blive manuskriptforfattere i forbindelse med filmproduktion. Læs mere her:

http://www.sdu.dk/efter_videreuddannelse/deltid/manuskriptudvikling